Naše priče

Od točioca do rukovodioca

Milošu je tek 25 i najmlađi je menadžer u NIS-u

09. 08. 2024

Autor:

Bizlife

Datum:

09.08.2024.

Vreme za čitanje:

5 minuta

Za Miloša Vješticu, upravnika na jednoj NIS-ovoj benzinskoj stanici,  letenje je nekada bilo najveća strast, pa ga je tako iz rodne Kule, put obrazovanja doveo do Beograda gde je upisao Vazduhoplovnu akademiju. U glavnom gradu pronašao je i posao, a nakon pet godina provedenih u NIS-u,  Miloš je dostigao svoje lične karijerne „visine“.

Miloš, danas, kao dvadesetpetogodišnjak nosi laskavu titulu najmlađeg menadžera u ovoj velikoj kompaniji, a svoj put započeo je sa malo iskustva i velikom željom za radom i učenjem. Dodatno zalaganje i konstantno unapređivanje kompetencija urodilo je plodom – Miloš je 2021. godine proglašen i radnikom godine u svom organizacionom delu.

Dodatni napori i inicijativa brzo su prepoznati, pa je usledila prilika da se prikupljeno znanje primeni na poziciji menadžera benzinske stanice. Kao vođi tima koji se sastoji od više od trideset zaposlenih u dva objekta i danas je cilj lično i timsko usavršavanje, ostvarenje svih zadatih ciljeva, te podizanje performansi na sve viši nivo.

„Sredinom prethodne godine postigli smo izuzetne rezultate, kada smo imali najviše korisnika koji su se pridružili našem virtuelnom programu lojalnosti.  Konstantno se trudim da unapredim sve aspekte poslovanja moje kompanije i da kod zaposlenih razvijem duh pripadnosti. Atmosfera koja vlada u kolektivu dopušta, a ujedno i zahteva od svih članova tima da budu najbolja verzija sebe i radne zadatke obavljaju sa osmehom na licu“, navodi Vještica i dodaje da ima velike ambicije za budućnost, a konkretno davanje ličnog pečata poslovanju kompanije, te otvaranje novih tržišta, usluga i brendova NIS-a.

A šta Miloša pokreće ni ličnom planu? Miloš voli da vozi motocikl, zvuk motora i krivudave puteve. Uvek se raduje i uživa u druženju sa prijateljima i porodicom, a kako ističe, njegova najveća motivacija i inspiracija su supruga i šestomesečni sin.

U kompaniji NIS ističu da se uvek raduju uspesima svojih zaposlenih i da se trude da prepoznaju talente i podrže ih na njihovom putu ka uspehu. NIS posvećeno  podržava mlade godinama unazad, kako kroz svoje programe stipendiranja, tako i kroz programe prakse, obuka i usavršavanja koji mladima donose prilike za učenje, karijerni razvoj ili zaposlenje. Zato i ne čudi da je kompanija NIS tri puta zaredom u istraživanju koje obuhvata više od 11.000 ispitanika uvrštena među najpoželjnije poslodavce u Srbiji.

Press služba:

Milentija Popovića 1

11070 Beograd

Subscribe: